Aleksandra Włodarczyk

• ochrona danych osobowych
  • Doświadczenie
  • Po godzinach

Absolwentka Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie. Ukończyła podyplomowe studia negocjacji, mediacji oraz innych alternatywnych metod rozwiązywania sporów na Uniwersytecie Warszawskim. Radca Prawny przy Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Warszawie.

Posiada duże doświadczenie w reprezentowaniu przedsiębiorców oraz klientów indywidualnych w postępowaniach przed sądami powszechnymi w sprawach cywilnych, gospodarczych, rodzinnych i karnych.

Specjalizuje się w szczególności w sprawach dochodzenia odszkodowań i zadośćuczynień po wypadkach komunikacyjnych, błędach medycznych oraz za naruszenia dóbr osobistych. Zajmuje się kompleksową pomocą prawną przy regulacji stosunków osobistych i majątkowych w sprawach rodzinnych. Reprezentuje klientów na wszystkich etapach postępowań karnych i wykroczeniowych. Posiada także doświadczanie z zakresu ochrony danych osobowych.

Miłośniczka gier planszowych oraz LARPów (live action role-playing). Uwielbia podróżować. Na co dzień szczęśliwa właścicielka dwóch maltańczyków.